Issue with forum colors

SlowCoder

Gold Member
Gold Supporter
Joined
May 2, 2022
Messages
456
Reaction score
313
Credits
3,611
I'm using Dark Default.
Don't know why, but this particular tutorial displays in black text. This one is the only one showing this way so far, but I haven't scoured the rest of the tuts.
 


KGIII

Super Moderator
Staff member
Gold Supporter
Joined
Jul 23, 2020
Messages
6,448
Reaction score
5,715
Credits
51,888
Hmm... Are you using anything like 'dark reader' atop using the dark theme?

I thought it might have been color selection by the poster, but it appears just fine to me - in the dark theme.
 

f33dm3bits

Gold Member
Gold Supporter
Joined
Dec 11, 2019
Messages
4,779
Reaction score
3,434
Credits
34,795
I use Dark Default as well, that post shows up with dark text for me as well so it's the original post that is done in black text. Nothing to worry about.
 
OP
SlowCoder

SlowCoder

Gold Member
Gold Supporter
Joined
May 2, 2022
Messages
456
Reaction score
313
Credits
3,611
I use Dark Default as well, that post shows up with dark text for me as well so it's the original post that is done in black text. Nothing to worry about.
Thanks for the qualification that I'm not going crazy. I figured it was probably specific to text formatting on that post.
 

f33dm3bits

Gold Member
Gold Supporter
Joined
Dec 11, 2019
Messages
4,779
Reaction score
3,434
Credits
34,795
2022-05-10_19_10_48.png
 
$100 Digital Ocean Credit
Get a free VM to test out Linux!

Linux.org Hosting Donations
Consider making a donation

Members online


Top