Cant install manjaro kde and gnome with secure boot already disable

Dbask01

New Member
Credits
20
View attachment 7054
Im sorry if I miss something, but I already search this problems on internet, they all saying that my motherboard secure boot is the cause, but I already disabling it and can't solved the issues, maybe someone can help me?
My mobo is asus prime h310
Thx
 

Attachments



Condobloke

Well-Known Member
Credits
3,565
G'day Dbask, and Welcome to linux.org

Details please.
make, model, ram, hard drive, etc ....specs....

Where did you download manjaro from?
have you 'burned' manjaro to a usb/thumb drive
Which program did you use to do that with ?...unetbootin ?

as much detail as you can Please.
 

Dbask01

New Member
Credits
20
G'day Dbask, and Welcome to linux.org

Details please.
make, model, ram, hard drive, etc ....specs....

Where did you download manjaro from?
have you 'burned' manjaro to a usb/thumb drive
Which program did you use to do that with ?...unetbootin ?

as much detail as you can Please.
Pentium gold 5400
asus prime h310m-k r2.0
Corsair vengeance 8gb ddr4
Rx580 8gb nitro

I get manjaro from official website
Im watching all tutorial and disable my secure boot
First try im using flash drive with unetbotin
And fail to boot
2nd i did it again and broke my flash drive
3rd im using my c harddrive with unebotin
And result is same
 

Alexzee

Well-Known Member
Credits
3,228
Every time that I tried Unetbootin it failed so you may want to try Rufus instead.


If that doesn't work for you try Etcher:-


Disable the quick boot as well.
 


Members online


Latest posts

Top