Search results

  1. J

    SMTP advice needed

    ill remove the virtual host mail.mysite2.com, set mysite1.com to hostname and connect to roundcube via mysite2.com/roundcube. see if thats fixes my problem. edit: ill remove it all, start again
  2. J

    SMTP advice needed

    i have a few domains, the main one mysite1com. i think has always been the hostname on the vps in the past. yesterday i setup mail.site2.com as the hostname as dovecot etc were using mysite.com. and its now causing problems when viewing mysite1.com on chrome. there is a confilct between...
  3. J

    SMTP advice needed

    ive got them up and running, able to send email from putty as root to another email. roundcube and dovcot both look to be running ok when tested from putty. i seem to have missed where to create the email user account that i can use later to log into roundcube. etc/postfix/virtual has "...
  4. J

    SMTP advice needed

    awesome mate, thanks.
  5. J

    SMTP advice needed

    vCPUs2 RAM4GB Networking400Mb SSD120GB
  6. J

    SMTP advice needed

    Thats enough to keep me busy, wait for the ive destroyed my vps post later :D How gready do you reckon that would be on cpu/ram
  7. J

    SMTP advice needed

    Alright mate, noted. Am not expecting someone to do all the work for me, looking for a recommendation on one that might be more suited for a newbie, more basic, easier to manage. I dont mind putting in the effort learning how to use. Ill have a look at those links, cheers
  8. J

    SMTP advice needed

    Hi, Ive recently moved everything over to a new host, new OS (ubuntu 20.04) ive got my forums installed using a version of phpnuke, it seems the forum might need smtp to work properly. I dont remember having the problem before when i setup the forum on the old host.. Anyway, if i end up needing...
  9. J

    HELP

    All fixed, some were missing a second A record and others to a while to transfer, soon as they did, worked ok. Thanks for the help
  10. J

    HELP

    the first three domains have all moved host with the vps. the other two domains records were changed to point to the vps.
  11. J

    HELP

    ive added two screen shots, if mysite 2 seems ok compared to the rest, it should be loading when the domain is used? in the second screenshot, all others fields are blank except that one
  12. J

    HELP

    sorry mate, same vps. i thought you thought i was also running a linux pc. bare with me :D thanks for the help
  13. J

    HELP

    from putty connected to the linux/ubuntu vps, am on a windows pc. [email protected]:~# host mysite1.com Host mysite1.com not found: 2(SERVFAIL) [email protected]:~# mysite2.co.uk mysite2.co.uk has address 77....... removed [email protected]:~# host mysite3.com Host mysite3.com not found: 2(SERVFAIL)...
  14. J

    HELP

    [email protected]:~# host -t soa mysite1.com Host mysite1.com not found: 2(SERVFAIL) mysite 2 seems to get results, .com maybe taking longer to transfer? [email protected]:~# host -t soa mysite2.co.uk mysite2.co.uk has SOA record ns1.livedns.co.uk. admin.mysite2.co.uk. 1634244144 10800 3600 604800...
  15. J

    HELP

    on my pc at home trying to load from the vps server. the only thing that has worked has been a index.html file that was setup in var/www/html and enabled via sites enabled in etc/apache2 using the ip as the server name
  16. J

    HELP

    trying to get them all running from my vps, ive moved hosts, some of the domains are still transfering to. i think 212.227.123.16 is the old host name server ip
  17. J

    HELP

    [email protected]:~# systemd-resolve --status Global LLMNR setting: no MulticastDNS setting: no DNSOverTLS setting: no DNSSEC setting: no DNSSEC supported: no Current DNS Server: 212.227.123.16 DNS Servers: 212.227.123.16 212.227.123.17...
  18. J

    HELP

    etc/hosts 127.0.0.1 localhost.localdomain localhost 127.0.1.1 localhost 77.........(removed) www.site1.com www.site2.com www.site3.co.uk www.site4.co.uk www.site5.co.uk # The following lines are desirable for IPv6 capable hosts ::1 localhost ip6-localhost ip6-loopback ff02::1...
  19. J

    HELP

    Hi, very much a newbie here.. bare with me Ive upgraded to ubuntu 20.04 finally after running 12.04 lts on my vps for years. Ive also moved host at the same time. Am having trouble getting my sites to show, all i get is a white page : All my virtual hosts are setup and enabled, all...
Top